hp_massagepraktijkgroningenv4

STRETCHING

Wil je je lenigheid vergroten? Bijvoorbeeld omdat je een lenigheidssport beoefent. Dan kun je, op afspraak, in de praktijk terecht voor passieve stretching/lenigheidstraining. Deze behandeling duurt 30 of 60 minuten. Ook als je geen lenigheidssport beoefent maar toch geinteresseerd bent in het vergroten van je flexibiliteit kun je voor passieve stretching terecht.  
Voor groepen verzorg ik tevens workshops en cur
sussen stretching op locatie. Een workshop stretching duurt 60 of 90 minuten. Graag geef ik telefonisch meer informatie over de workshop stretching.


 

STOELSHIATSU (STOELMASSAGE)

Wat is stoelshiatsu:

Stoelshiatsu is een effectieve drukpunt-massage van hoofd, nek, schouders, armen, handen en de rug.
De behandeling is vooral aan te bevelen in geval van (of ter voorkoming van) RSI-symptomen en pijnklachten die ontstaan bij mensen die langdurig in dezelfde houding werken.

De massage is laagdrempelig: deze wordt door de kleding heen uitgevoerd en duurt max. 20 minuten. Bij stoelshiatsu zit je op een ergonomisch verantwoorde stoel (zie afbeelding) die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen.

Stoelshiatsu draagt bij aan:
Na de behandeling voel je je zich ontspannen en fit!

Voordelen stoelshiatsu voor de werkgever: Stoelmassage is voor de werkgever een investering in tijd en geld, maar verdient zichzelf snel terug. 

Ook de overheid ziet het belang van stoelmassage bij bedrijven als middel ter preventie van ziekteverzuim:
Onder de volgende voorwaarden is stoelmassage fiscaal aftrekbaar:
Stoelmassages worden zowel in de praktijkruimte van Massagepraktijk Groningen gegeven, als op locatie (bijv. als werkplekmassage bij bedrijven of op beurzen).

Massagepraktijk Groningen

Tuinbouwstraat 166

9717 JS Groningen

Tel. 065 465 47 70

KvK 01136030

Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse
Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs