hp_massagepraktijkgroningenv4

STRETCHING

Wil je je lenigheid vergroten? Bijvoorbeeld omdat je een lenigheidssport beoefent. Dan kun je, op afspraak, in de praktijk terecht voor passieve stretching/lenigheidstraining. Deze behandeling duurt 30 of 60 minuten. Ook als je geen lenigheidssport beoefent maar toch geinteresseerd bent in het vergroten van je flexibiliteit kun je voor passieve stretching terecht.  
Voor groepen verzorg ik tevens workshops en cur
sussen stretching op locatie. Een workshop stretching duurt 60 of 90 minuten. Graag geef ik telefonisch meer informatie over de workshop stretching.


Massage/stretching op de ACLO

Studenten en medewerkers van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit kunnen op vrijdagmiddag, tussen 13.00 en 17.00 uur, bij Massagepraktijk Groningen terecht voor 30 minuten of 60 minuten (sport)massage of stretching in het ACLO sportcentrum. Als je een behandeling van 60 minuten wilt kun je een dubbele behandeling van twee kaar 30 minuten boeken. De behandelingen (alleen op afspraak) vinden plaats in de behandelruimte van Fysio Kroon bij de ingang van  de ACLO op het Zernike terrein. Betaling contant na afloop van de behandeling. Een afspraak maken voor een behandeling kan in de agenda op de website van Fysio Kroon via www.fysiokroon.nl


 

Massagepraktijk Groningen

Tuinbouwstraat 166

9717 JS Groningen

Tel. 065 465 47 70

KvK 01136030

Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse
Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs