hp_massagepraktijkgroningenv4

STRETCHING

Wil je je lenigheid vergroten? Bijvoorbeeld omdat je een lenigheidssport beoefent. Dan kun je, op afspraak, in de praktijk terecht voor passieve stretching/lenigheidstraining. Deze behandeling duurt 30 of 60 minuten. Ook als je geen lenigheidssport beoefent maar toch geinteresseerd bent in het vergroten van je flexibiliteit kun je voor passieve stretching terecht.  
Voor groepen verzorg ik tevens workshops en cur
sussen stretching op locatie. Een workshop stretching duurt 60 of 90 minuten. Graag geef ik telefonisch meer informatie over de workshop stretching.


 

Kinesio Taping (Medical Taping)

Wat is Kinesio Taping:

Kinesio Tape is een speciale anti-allergische tape met dezelfde rekkracht als de menselijke huid.
Na het aanbrengen van de tape wordt de huid opgetild waardoor het aangedane gebied beter wordt doorbloed en de druk wordt verlaagd. Anders dan bij gewone sporttape wordt de beweging van het aangedane gewricht niet beperkt, maar juist ondersteund.

Hoe werkt Kinesio Taping:

Kinesio Taping is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam. De speciale tape activeert het zenuwstelsel en het algemeen circulatiesysteem, waardoor de betreffende spieren en pezen snel(ler) herstellen.

Kinesio Taping kan o.m. worden gebruikt bij: Functies van Kinesio Taping:

Massagepraktijk Groningen

Tuinbouwstraat 166

9717 JS Groningen

Tel. 065 465 47 70

KvK 01136030

Massagepraktijk Groningen is aangesloten bij de Nederlandse
Brancheorganisatie voor Sportverzorgers en Masseurs